Sustanon, 4 in een

Het middel Sustanon heeft een heel sterke anabole werking en een goede invloed op de spieropbouw.

Het grote voordeel van Sustanon is dat je testosteron spiegel mooi gelijkmatig blijft ten opzichte van andere anabole steroïden die doorgaans teveel schommelen. Eigenlijk gebruik je met Sustanon een mix van 4 verschillende testosteron esters; je hebt testosterone decanoate (100mg); testosterone phenylpropionate (60 mg); testosterone ocaproate (60 mg) en testosterone propionate (30 mg). Het product Sustanon is ontworpen voor een snelle en langdurige afgifte van testosteron. Net zoals alle testosteron producten is het middel Sustanon een sterke anabole steroïde met een effectieve androgene werking. Een Sustanon kuur wordt over het algemeen gebruikt om te bulken en voor een explosieve toename in spiermassa en in kracht.

Sustanon, koning van de anabolen

Het product Sustanon is hoogstwaarschijnlijk de meest gevraagde injecteerbare anabole steroïde. Dit is dan niet vanwege een buitengewoon extreme werking, maar eerder doordat het een mis ix van 4 verschillende testosteron producten in één product. Hierdoor krijg je dus meer waar voor je geld. Testosteron heeft een androgene als ook een anabole werking, en daarom is het de koning van alle anabolen die zorgt voor een explosieve toename in kracht en spiergroei waar maar weinig andere anabolen aan kunnen tippen. Wanneer je Sustanon wil kopen voor een sustanon kuur moet je dat doen bij een betrouwbare anabolen leverancier.

Een aantal bekende en betrouwbare leveranciers

Wanneer je anabole steroïden wil kopen doe je er goed aan dit bij een betrouwbaar adres te doen. Een aantal betrouwbare leveranciers en fabrikanten zijn Primus Ray Laboratories, Iron Genetics, Alpha Pharma en British Dragon. Wanneer je je anabole steroïden bij een aanbieder koopt die prijzen heeft die ver beneden de reguliere prijzen liggen is de kans groot dat de anabole steroïden vervuild zijn. In dit geval kan je grote schade aan je lichaam aanrichten.

Sustanon in een kuur

Het product Sustanon is heel goed te combineren in een anabolenkuur. Het kan gecombineerd worden met nagenoeg elke steroïde. Doorgaans zal testosteron de krachtigste anabool zijn in de stack, dus wanneer je gaat stacken met Sustanon komt dat omdat de andere anabole steroïde in de kuur bepaalde voordelen heeft die testosteron niet heeft. De producten Deca Durabolin en Primobolan zijn in dat geval goede anabolen voor een kuur met Sustanon. Sustanon kan echter met eigenlijk ieder ander middel gecombineerd worden. Een aardige kuur voor beginners is Sustanon only. Dit is een kuur waarmee je kan aanzien of je gevoelig bent voor androgenen en/of oestrogeen zodat je in de toekomst hier je anabolenkuur op kan afstellen.

Sustanon; hoe werkt het

Het is voor het beste resultaat belangrijk om meerdere injecties te zetten die volgens een vast schema worden toegediend. Sustanon heeft een werking die 3 weken aanhoudt, dus het is belangrijk dat je aaneenvolgend om de drie weken injecteert. Je moet het product Sustanon nooit meer dan 1 keer per 3 weken gebruiken, en niet te lang gebruiken. Wanneer je Sustanon in te hoge doseringen gebruikt zal het middel vervelende bijwerkingen hebben.

Nadelen en bijwerkingen van Sustanon  

Sustanon heeft ook een aantal nadelige bijwerkingen. Eén daarvan is de stijfheid of spierpijn op de plek waar je het middel hebt geinjecteert. Wat helpt tegen deze stijfheid is de sustanon eerst op kamertemperatuur te laten komen. Daarbij is Sustanon een testosteron product. Het heeft oestrogene bijwerkingen, maar die zijn in mindere mate. Omdat de testosteron langzaam in etappes vrij komt zijn de bijwerkingen veel milder. Sustanon is daarom een van de minst schadelijke anabolen die je kan kopen. Omdat het product Sustanon een sterke androgenen werking heeft is het aan te raden een nakuur te volgen met een lichte dosis Nolvadex of Clomid. Je kan bijwerkingen ervaren als Acne, extra lichaams haargroei, voortijdig kaal worden, water vasthouden. Natuurlijk remt Sustanon ook de natuurlijke aanmaak van testosteron af. Bovendien zal je prostaat vergroten, je kan hoofdpijn krijgen, last krijgen van nervositeit, mogelijk gynecomastie, je testikels zullen mogelijk krimpen en je vaten verwijden.