Primobolan

Primobolan is een zeer populaire en bekende anabole steroïde.

Het middel Primobolan wordt net zoals Nandrolon vaak gebruikt als basis in een anabolen kuur met twee of meerdere soorten anabolen. Het middel Primobolan is heel geschikt om te cutten. Dit is omdat het niet aromatiseert naar oestrogeen in tegenstelling tot nandrolone, dat wel wat aromatiseert. Het middel Primobolan is te koop als tablet, en als injectable. Het is echter aan te raden om Primobolan te injecteren vanwege de logische reden de afbraak door de eerste passage van de lever te omzeilen. Het kan natuurlijk gebeuren dat je in een kuur met Primobolan meerdere anabolen inspuit, in dat geval zullen de meeste bodybuilders voor de orale versie kiezen. Injecteerbare Primobolan heeft een enanthaat ester; de Primobolan in tabletten hebben een acetaat ester. De enanthaat ester in de injecteerbare Primobolan zorgt er voor dat de afgifte van de anabole steroïde rustig en geleidelijk wordt afgegeven aan je lichaam met een langwerkend effect van twee weken. De orale primobolan heeft daarentegen een kortwerkende ester.

De voordelen van Primobolan

Het middel Primobolan heeft veel voordelen die te maken hebben met de non oestrogene bijwerkingen. Met Primobolan win je namelijk uitsluitend pure spiermassa, dus zonder vocht en vet. Het middel Primobolan is een tamelijk lichte anabole steroïde met een milde anabole werking met minimale androgene eigenschappen. Het is ook om die reden dat Primobolan bekend staat als een relatief veilige en milde anabole steroïde. Gebruikers kiezen voor Primobolan vanwege de voordelen van geen oestrogene bijwerkingen zoals vochtretentie. Pure Primobolan is tamelijk zeldzaam, dus als je het kan vinden zal het niet goedkoop zijn. Het middel Primobolan is een van de meest nagemaakte anabole steroïden. Wees dus altijd voorzichtig wanneer je Primobolan koopt.

Populaire verkooppunten

Er is een aantal bekende en zeer gewilde verkooppunten van anabole steroïden. Je zou bijvoorbeeld kunnen kopen via Primus Ray Laboratories. Andere bekende verkooppunten zijn Iron Genetics, Alpha Pharma en British Dragon. Wanneer je bij deze merken je anabole steroïden koopt weet je zeker dat je geen imitatie Primobolan zal kopen.

Primobolan met weinig bijwerkingen

De meeste anabolen die in de handel zijn hebben behoorlijk wat bijwerkingen. Echter, de anabolen zoals Anavar en Primobolan staan er om bekend dat ze nagenoeg geen bijwerkingen hebben. Wanneer gebruikers overgevoelig zijn voor oestrogeen gerelateerde bijwerkingen van anabole steroïden kunnen ze het beste Primobolan kopen, omdat die bijwerkingen maar heel zelden voorkomen. Primobolan heeft zelfs zodanig weinig bijwerkingen dat het middel veel gebruikt wordt door vrouwelijke atleten. Wanneer je op zoek bent naar Primobolan zal je ontdekken dat het een redelijk duur middel is. Natuurlijk zijn sommige merken goedkoper dan anderen, maar over het algemeen is Primobolan de duurste anabole steroïde op je boodschappenlijstje. Omdat het middel Primolan zo duur is wordt het veel nagemaakt en vervalst. Het is daarom ook een zeer gevaarlijk en zeker niet veilig middel om te kopen. Het is dus van het allergrootste belang wanneer je Primobolan wil gaan kopen dat je het bij een betrouwbare leverancier bestelt.

Meer spiermassa met Primobolan

Een kuur met het middel Primobolan in combinatie met Dianabol, deca durabolin, testosteron of boldenone is een goede kuur om een flinke spiermassa te krijgen. Wanneer je juist wil cutten in je kuur is een Primobolan kuur met Winstrol, Trenbolon of Drostanolon een heel geschikte kuur om goede resultaten te behalen. Wanneer je als beginner een veilige Primobolan kuur wil doen kan je kiezen voor de combinatie met het middel Anavar om veilig te cutten met behoud van spiermassa. Bodybuilders en amateur atleten die het middel Primobolan kopen kiezen vaak voor een veilige anabolenkuur.

Aandachtspunten bij Primobolan

Het middel Primobolan is een langwerkende anabole steroïde. Je moet het dus bij voorkeur in een lange kuur gebruiken. Het middel Primobolan heeft geen grote bijwerkingen maar er zullen toch wel merkbare bijwerkingen optreden betreffende de natuurlijke hormoonproductie. Het is daarom aan te bevelen om een nakuur met Nolvadex of Clomid te gebruiken.

Primobolan, de bijwerkingen

Het middel Primobolan heeft dus een gering aantal bijwerkingen. Het gaat dan om acne en een vette huid, een verminderde zaadproductie, een toename van lichaamshaar, een verlies van hoofdhaar en het krimpen van de testikels.