Iron Genetics, ijzersterk in het zwaardere werk

Wanneer je als bodybuilder aan de slag gaat zal je je natuurlijk vol overgave storten op je trainingsschema.

Daarnaast zal je je moeten houden aan een uitgebalanceerd dieet wat erop is gericht dat je genoeg bouwstoffen binnen krijgt om je lichaam te voorzien van energie en uithoudingsvermogen. Wanneer je echter een langere tijd bezig bent met bodybuilding zal je erachter komen dat dat niet voldoende is om een goed resultaat te behalen. Om je lichamelijke ontwikkeling een boost te geven zal je op een gegeven moment een kuur met anabolen gaan gebruiken. Dit zijn anabole steroïden die je op bepaalde plekken in je lichaam inspuit of die je slikt om je spierontwikkeling verder op gang te brengen.

Wanneer je coach of trainer je een kuur met anabole steroïden voorschrijft zal je natuurlijk op zoek gaan naar een adres waar je de anabolen voor een zo aantrekkelijk mogelijke prijs zal kunnen krijgen. Het is echter niet verstandig om zomaar op het internet te gaan shoppen. Er zit tenslotte in de wereld van anabole steroïden veel kaf tussen het koren. En dan zou je zomaar je lichaam meer kwaad dan goed kunnen doen. Het wordt dan ook altijd aangeraden om je anabole steroïden te kopen bij een bedrijf wat een betrouwbare reputatie heeft. Dit bedrijf zal jou geen fake anabolen leveren, maar een puur middel zonder vervuilende bestanddelen. Een dergelijk bedrijf is Iron Genetics. Zij hebben zich toegelegd op de levering van anabole steroïden wereldwijd via geselecteerde resellers.

De missie van Iron Genetics

Iron Genetics heeft als missie het leveren van anabole steroïden van hoogstaand niveau voor een prijs die voor iedereen, ongeacht je afkomst en inkomen, beschikbaar zijn. Ze doen dit via landelijke resellers. Iron Genetics controleert zelf de resellers op betrouwbaarheid want de verkoop van imitatie produkten zou hun naam niet ten goede komen. Op deze manier wil Iron Genetics ervoor zorgen dat jij je anabole steroïden kuur kan aanschaffen bij een adres in je eigen regio zodat je advies en ondersteuning kan krijgen op het moment waarop jij dat nodig hebt zonder al teveel problemen met buitenlandse telefoontjes.

Controleer de reseller

Aangezien veel onbetrouwbare bedrijfjes willen meeliften op het succes van de grote leveranciers zal je erop moeten toezien dat jouw anabolen ook wel echt origineel van Iron Genetics afkomstig zijn. Je kan dit gemakkelijk controleren via de originele website van Iron Genetics. Hier vind je de resellers terug. Bovendien kan je het eenvoudigweg opvragen via de Nederlandse importeur. Want zeker bij het kopen van Anabole Steroïden is voorzichtigheid geboden.

Ervaringen van Nederlandse gebruikers met Iron Genetics

Nederlandse gebruikers zijn over het algemeen heel tevreden over het merk Iron Genetics. Ze kopen liever anabole steroïden uit het buitenland dan uit Nederlandse laboratoria. De kwaliteit is aanmerkelijk beter. Blijkbaar worden er in Nederlandse laboratoria nogal wat imitatie anabole steroïden geproduceerd. Met de achterliggende gedachte dat producten van Nederlands fabricaat beter zouden zijn wordt er nogal wat gekocht via dit soort obscure laboratoria, maar dat valt dus absoluut niet aan te bevelen. De hoeveelheid werkzame stof in de producten van Iron Genetics is aanmerkelijk hoger dan die in Nederlandse imitaties. Iets waaraan je kan zien dat je te maken hebt met een product dat niet in Nederland is geproduceerd is – hoe vreemd het ook klinkt – de tekst op de bijsluiter. Aziatische landen zijn nou eenmaal niet gespecialiseerd in de Engelse taal, wat te merken valt aan het taalgebruik. Bovendien hebben bloedtesten bij gebruikers uitgewezen dat de werkzame stof hoger aanwezig is in producten van Iron Genetics en andere bekende buitenlandse laboratoria dan in die van Nederlandse kleine laboratoria.

Op gebruikersfora en op bodybuildersfora kan je de ervaringen van Nederlandse gebruikers van anabole steroïden nalezen. Hier zal je dan ook ontdekken dat er regelmatig gebruik wordt gemaakt van fake accounts die juist zijn aangemaakt door Nederlandse laboratoria. Er kan onduidelijkheid ontstaan onder gebruikers, maar slechts één methode om te ontdekken of een aangeschafte anabole steroïden kuur voor jou werkt is gewoon aanschaffen, goed op de achtergrond van het product letten en bij twijfel een bloedproef of urinetest laten doen.

Koop hier uw Iron Genetics Anabolen