HGH Groeihormoon, Alley Evogene

Het middel HGH/Alley Evogene is een bekende term in de medische wereld. De afkorting HGH staat voor Human Growing Hormone.

We spreken hier dus over groeihormoon. Dit is een hormoon wat kinderen die nog niet zijn uitgegroeid van zichzelf aanmaken en wat – zoals de naam het al zegt – zorgt voor lichamelijke groei en geestelijke ontwikkeling. Het middel wordt aangemaakt in de hypofyse. Op een bepaalde leeftijd zijn kinderen uitgegroeid en wordt het groeihormoon in mindere mate aangemaakt. Het is nog wel aanwezig in je lichaam maar alleen in die zin dat de andere zaken zoals geestelijke ontwikkeling worden ondersteund. Het gebruik van groeihormoon bij onder andere sporters is iets wat ook steeds vaker voorkomt.

Groeihormoon, niet alleen voor je groei

Groeihormoon heeft niet alleen als functie dat het de lichamelijke groei stimuleert. Het triggert ook andere gebieden in je lichaam. Niet alleen zorgt het voor een verhoogde concentratie, maar daarnaast zorgt het ook voor een goede opbouw van je spieren, een goede hartfunctie, versterking van de botten, meer energie en een afname van de hoeveelheid vet in je lichaam en een goede vochthuishouding in je lichaam. Het is een middel dat op de Europese markt te krijgen is als injecteerbaar medicijn. Het zal dan doorgaans gaan om synthetisch groeihormoon in poedervorm dat met steriel water dient te worden aangemaakt waarna het kan worden geïnjecteerd.

Evogene Alley, wat is dat dan

Evogene Alley is een andere benaming voor dit kunstmatige groeihormoon. Het heeft dezelfde functies als natuurlijk groeihormoon. Je lichaam gaat in de loop der jaren minder groeihormoon aanmaken uit zichzelf, maar door middel van evogene alley kan je dit groeihormoon op een natuurlijke manier aanvullen. Het middel zal niet in de vorm van een anabolen kuur worden voorgeschreven, maar de werking is dus wel dat je meer spiermassa zal kweken. Het zal alleen niet zo snel gaan als met anabolen steroïden die doorgaans in een kuur worden voorgeschreven.

Kunstmatig groeihormoon, moet je dat injecteren

De meeste anabole steroïden moet je injecteren in je lichaam. Kunstmatig groeihormoon moet je dus ook injecteren. Je krijgt het middel aangeleverd in een ampul in gevriesdroogde vorm. Wanneer je die ampul hebt aangemaakt met steriel water heb je een voorraad groeihormoon waarmee je met gemak een maand vooruit kan. Evogene Alley is een middel dat je inderdaad moet injecteren, maar er bestaat ook een naaldloos systeem dat in de medische wereld wordt gebruikt om groeihormoon te injecteren. Dit gebruikersvriendelijke systeem is er in een aantal varianten en wordt vooral door artsen voorgeschreven om kinderen ertoe te krijgen dat ze zichzelf het groeihormoon durven toe te dienen wanneer er sprake is van een groeihormoon deficiëntie.

Hoe herken je overdosering het HGH/Evogene Alley

Groeihormoon toedienen is een vak apart, en je zal er hoe dan ook altijd in begeleid moeten worden. Het is namelijk zaak dat je jezelf niet overdoseert met Evogene Alley. Het middel groeihormoon zorgt namelijk inderdaad voor groei. Alles aan je begint extra te groeien, en dan bedoelen we dus niet alleen je spieren. Ook je uitstekende lichaamsdelen zullen extra gaan groeien onder invloed van de toediening van HGH/Evogene Alley. Je mag in dat geval denken aan die lichaamsdelen die voornamelijk bestaan uit kraakbeen. Dit omdat kraakbeen nog zacht is en dus nog lang het vermogen behoudt om te groeien. Door het toedienen van Evogene Alley in een te hoge mate zal het dus zomaar kunnen gebeuren dat je neus opeens begint te groeien. En zeg nou zelf, op een haakneus zit toch niemand te wachten. Ook je oren kunnen zomaar groter worden door het gebruik van HGH/Evogene Alley. Je kan dus een soort Docter Spock oren ontwikkelen wanneer je HGH in een te hoge dosering gebruikt. Voorzichtigheid is dus geboden.

Is groei van spiermassa door HGH/Evogene Alley bewezen

HGH/Evogene Alley is geen anabole steroïde. Het feit dat je spieren zullen groeien enkel door het gebruik van groeihormoon is dan ook niet bewezen. Feit is wel dat de andere ondersteunende factoren die je lichaam krijgt bijdragen aan een goede spierontwikkeling. Door meer uithoudingsvermogen en meer concentratievermogen, een betere vochthuishouding, een verbeterde hartfunctie, sterkere botten en meer energie zal je immers wel intensiever kunnen trainen. Het middel HGH/Evogene Alley wordt dan ook doorgaans voorgeschreven in de vorm van een kuur, gecombineerd met een of meerdere anabole steroïden.

Koop hier uw HGH Evogene Alley groeihormonen