GOLDEN GEAR, WANNEER JE NET DAT BEETJE MEER WIL

BODYBUILDING IS VOOR JOU VAST ALLANG GEEN VRIJBLIJVENDE SPORT MEER. BEGON JE ERMEE OMDAT JE WAT MEER LICHAAMSKRACHT WILDE GENEREREN, TEGENWOORDIG BEN JE BEZIG MET HET ECHTE WERK. EN DAT DOE JE NATUURLIJK GOED ONDER BEGELEIDING VAN JE PERSOONLIJKE COACH.

Die zal jou niet alleen zeggen welke krachtoefeningen je moet doen, maar ook hoe je verder goed voor je lichaam kan zorgen. Je zal dieet voorschriften meekrijgen met daarin adviezen welke voedingsmiddelen de meeste koolhydraten bevatten. Wanneer je je houdt aan je sportdieet en je trainingsschema iedere dag afwerkt zal je al veel vorderingen maken. Echter, het kan altijd nog net wat beter. Je zal je lichaam net dat beetje meer willen geven waardoor jij op straat, in de sportschool, maar vooral ook bij wedstrijden goed voor de dag komt. In dat geval zal je persoonlijke coach je een anabolen kuur voorschrijven. Een kuur met middelen die jou helpen om nog net die extra spiermassa te genereren. Jij krijgt de productnamen door die je moet aanschaffen, maar de keuze voor een leverancier wordt bij jou neergelegd. In dat geval doe je er goed aan een betrouwbare leverancier te kiezen. En omdat jij je spullen niet graag in het buitenland bestelt ga je dan voor een leverancier die werkt met Nederlandse resellers. Zo’n firma is Golden Gear.

De doelstelling van Golden Gear
De motivatie van Golden Gear is altijd geweest dat een goed lichaam niet alleen voor de bovenklasse is weggelegd. Zij willen dat iedereen, ongeacht afkomst en inkomensstatus, gebruik kan maken van de beste anabole steroïden. Daarbij produceren ze een hele reeks producten die jij als bodybuilder nodig hebt om je zo goed mogelijk te presenteren. Je mag dan bijvoorbeeld denken aan diverse soorten olie om jouw spiermassa waar je zo hard voor werkt zo goed mogelijk te laten glanzen. Je zal dus je heil zoeken tot deze bekende leverancier van anabolen. Werkelijk alle producten vind je in één leverancier. Je zal dus nooit zitten met een kuur en toedieningsmaterialen die van diverse leveranciers vandaan komen.

Golden Gear wil natuurlijk wel dat jij de echte producten van hun fabricaat koopt. Dit is een heel belangrijk aandachtspunt. Je zal namelijk op bodybuildersfora horen dat mensen een kuur kochten van Golden Gear die zijn werk nauwelijks deed. Wanneer er dan navraag wordt gedaan blijkt dit een kuur te zijn die geen product was van Golden Gear maar van een obscuur laboratorium wat wil meeliften op het succes van Golden Gear. Een label is gemakkelijk te vervalsen, een product kan er nog zo perfect uit zien, maar wanneer het de verkeerde ingrediënten bevat doe je een enorme miskoop. Een miskoop die je duur kan komen te staan. Immers; imitatie anabolen bevatten doorgaans stoffen die heel schadelijk voor je lichaam kunnen zijn. Dat goede gevoel dat je de wereld aan kan, kan ook komen doordat je geen anabole steroïden, maar pure coffeïne tot je neemt. Je zal in dat geval wel bemerken dat je stijf staat van de energie, maar de gewenste spierontwikkeling zal uitblijven.

Hoe weet je dat je een origineel Golden Gear product in handen hebt
Om te beginnen kiest Golden Gear zelf zijn resellers in Nederland uit. Je hebt op die manier altijd een adres bij jou in de omgeving waar je op terug kan vallen wanneer je vragen hebt over een product of wanneer je advies nodig hebt. Dit is een besluit wat Golden Gear heeft genomen om te voorkomen dat iedereen hun producten – al dan niet vervalst – op de markt kan brengen. Je vindt op het internet de hele lijst met Golden Gear resellers. Wanneer je een product hebt gekocht en je hebt vragen over de echtheid, dan kan je altijd contact opnemen met de reseller.