De meest bekende anabole steroïde; Dianabol

Het middel Dianabol is ook wel bekend onder de namen Dianabol, DBOL of D-bol. Het is de meest bekende anabole steroïde.

Dianabol is heel populair onder bodybuilders omdat het zorgt voor een enorme explosieve opbouw van spiermassa en kracht in een relatief korte tijd. Het middel Dianabol is heel effectief om te bulken. De resultaten van het gebruik van Dianabol zijn doorgaans al binnen enkele dagen duidelijk zichtbaar. Het merk Dianabol is een van de sterkst werkende steroïden die er in de handel te koop is. Dianabol kopen voor een Dianabol kuur staat dus garant voor snel resultaat zien. Het middel Dianabol heeft een minimale invloed op de hormoon huishouding in je lichaam. Het werkt namelijk slechts in lichte mate op de androgeen receptor. De allergrootste uitwerking van Dianabol in je lichaam is gericht op de eiwitsynthese en het herstellende vermogen van het glycogeengehalte van je spieren na de training. Het middelDianabol maximaliseert je spierkracht en de spiermassa op een geweldige manier. Het middelDianabol stimuleert bovendien de spieropbouw, wat al snel en duidelijk zichtbaar is.

Dianabol, koop geen imitatie

Een kuur met Dianabol zal uitzonderlijk goede resultaten opleveren. Je zal er echter op moeten letten dat het kopen van zuivere Dianabol belangrijk is. Het middel is zodanig populair dat het heel vaak wordt nagemaakt. Imitatie Dianabol bevat echter niets anders dan caffeïne. Je krijgt hierdoor wel het Dianabol-gevoel, dat gevoel dat je de hele wereld aan kan, maar na een korte tijd zal je je dan realiseren dat je imitatie Dianabol heb gekocht omdat je geen spiermassa wint. Je kunt het middel Dianabol kopen op vele adressen, een paar bekende en populaire adressen zijn Primus Ray Laboratories, British Dragon, Alpha Pharma en Iron Genetics. Wanneer je koopt op een vertrouwd adres weet je zeker dat je geen imitatie Dianabol gebruikt.

Het gebruik van Dianabol

Het middel Dianabol geeft je snel veel spiermassa. Omdat het slechts in minimale mate via de androgeenreceptor werkt is het middel Dianabol uiterst geschikt om een langwerkende anabolenkuur te boosten. Dit is mogelijk omdat het niet botst met andere stoffen die via de androgeenreceptor werken. Je neemt de eerste 4 tot 6 weken 20 tot maximaal 50 mg Dianabol per 24 uur. Een heel goede combinatie met Dianabol is het middel Winstrol of Primobolan. Je neemt in dat geval de aangegeven dagelijkse dosering van 20 tot 50 mg Dianabol in elk geval 6, maar niet langer dan 8weken. Een langere periode en een hogere dosis dan aangegeven is te belastend voor je lever.
Het middel Dianabol aromatiseert; hierdoor kan je lastige bijwerkingen krijgen van oestrogeen, en om dat te minimaliseren kan je Dianabol het beste nakuren met Nolvadex en/of Clomid. Om de natuurlijke aanmaak van testosteron op peil te zetten is het verstandig om tenminste een na-kuur van 4 weken Nolvadex 20 mg per dag, en Clomid 50 mg per dag te gebruiken.

Dianabol; geschikt voor zowel beginners als gevorderden

Een goed uitgebalanceerde Dianabol kuur is goed voor het boeken van verbluffende en snelle resultaten wanneer het gaat om een toename van spiermassa en kracht. Er zijn veel kuren met Dianabol mogelijk. De populairste kuren met Dianabol zijn Dianabol Only, en de Dianabol Winstrol combinatie, of een Dianabol kuur metPrimobolan. De Dianabol kuur is een heel interessante kuur voor beginnende bodybuilders. De kuur Dianabol-Winstrol/Primobolan is wat zwaarder, en daardoor is deze kuur meer geschikt voor de gevorderde sporters. Het is dus goed om te weten welke kuur het allerbeste bij jou past voordat je Dianabol gaat kopen.

Dianabol, hoeveel moet je gebruiken

Wanneer je Dianabol gaat kopen zal je natuurlijk willen weten wat de dosering is die voor jou van toepassing is. Die dosering is heel erg wisselend en sterk afhankelijk van wat jouw doelstellingen zijn. De meesten zullen een dosering aanhouden van onder de 50 mg per dag. Ze stacken met een andere anabool om de werking te versterken en om de negatieve werking op je lever te verminderen. Het middel Dianabol wordt heel vaak gebruik als kickstart. Dit dan gecombineerd met bijvoorbeeld testosteron met een lange ester, die later aan slaat. Het middel Dianabol wordt dan ook kort gebruikt, meestal 4 tot 6 weken in een dagelijkse dosis van 10 tot 50 mg.

Negatieve bijwerkingen

Je kan tijdens het gebruik van Dianabol last krijgen van waterretentie, gynecomastie, hoge bloeddruk, prostaathypertrofie, meer lichaamshaar, verlies van hoofdhaar, krimpen van testikels en erectiestoornissen.