Deca Durabolin

Het middel Deca Durabolin is ook wel bekend als Deca of Nandrolon. Deca Dorabolin wordt na testosterone beschouwd als de best injecteerbare androgenen anabole steroïde (AAS ).

Het middel Deca Durabolin of Nandrolone Decanoate blijft actief in je lichaam voor 14 tot 16 dagen. Het blijft16 tot 18 maanden in je lichaam detecteerbaar voor tests. Met Deca Durabolin/ Nandrolone zal je spiergroei sneller gaan doordat de stikstof vastgehouden wordt. Hierdoor kunnen je spieren meer eiwitten opnemen. Het middel Deca stimuleert de eiwitsynthese, dus de spiermassa wordt sneller aangemaakt. Slechts een minimaal deel van de Nandrolon wordt omgezet naar een krachtig oestrogeen. Hierdoor wordt de glycoceenopslag en de afgifte van testosteron bevorderd, en de kans bestaat dan ook dat de androgeen receptoren flink in aantal zal doen stijgen. Echter, doordat een minimaal gedeelte van de Nandrolon in je lichaam aromatiseert is de kans op nadelige oestrogene effecten zeer gering met het gebruik van Deca.

Waarom moet je Deca Durabolin kopen

Het middel Deca Durabolin wordt gebruikt door sporters, onder andere door bodybuilders maar ook door andere atleten, om de aanmaak van rode bloedlichaampjes te stimuleren. Het middel is zeer effectief voor een snelle spieropbouw en het middel bevordert de eetlust. Daarnaast bevordert Deca Durabolin de botversteviging, het versnelt de nieuwe aanmaak van spierweefsel en het versterkt de pezen. Het middel Deca Durabolin wordt gebruikt voor een wedstrijd of in het naseizoen om een maximale spiergroei en grote spierkracht te behalen en vet te verminderen. Het middel Deca Durabolin maximaliseert de proteïnen synthese in de spiermassa, en zuurstof inname in het bloed. Dit zijn eigenschappen die Deca te danken heeft aan het verwante Nandrolone, die relatief weinig oestrogene bijwerkingen heeft wanneer je het vergelijkt met Testosterone. Een ander bijkomend voordeel van Deca Durabolin is de milde bijwerking op je haar en huid doordat het alfa 5 enzym het zware effect van Nandrolone vermindert en de afgifte van Testosteron juist wordt gemaximaliseerd.

Positieve effecten van Deca Durabolin

Het middel Deca Durabolin is een populair middel omdat het een van de weinige anabole steroïden is die geen negatief effect heeft op het cholesterol en het immuunsysteem. Het middel Deca heeft juist een heel positief effect op het immuunsysteem doordat het immuunsysteem wordt gestimuleerd.
Het middel Nandrolon heeft nog een aantal aardige voordelen. Nandrolon zorgt voor een verhoogde agressie. Daardoor kan je zwaar en intensief trainen. Het middel Deca verhoogt de aanmaak van het belangrijke groeihormoon IGF-1. Dit zorgt voor een hoge anabole en androgene activiteit. Het middel Deca Durabolin vergroot daarnaast ook de activiteit van androgene receptoren. Dit stimuleert een explosieve spiergroei.

De voordelen van Deca Durabolin

Oxymetholone zorgt voor geringe bijwerkingen door de laag aromatiserende werking. Omdat het niet wordt omgezet in DHT heeft Deca daarom een lage androgene werking. Oxy wordt 5 keer minder dan testosteron omgezet in estradiol. Het middel Deca Durabolin zorgt voor een hoge stikstofretentie. Dit is de manier waardoor er meer stikstof in de cellen wordt vastgehouden dan dat er wordt afgestaan. Dit alles zorgt voor een grote winst aan droge spiermassa. Onderzoek heeft uitgewezen dat Deca Durabolin bij zowel een lagere dosis van 65 mg per week als bij een hogere dosis van 200 mg per week behoorlijke stikstofretentie genereert; namelijk 33 tot 52 gram in 2 weken.

Het middel Nandrolon zorgt voor een winst aan droge spiermassa van 0,l5 kg tot 0,9 kg per week. Het betreft een toename aan lichaamsgewicht van gemiddeld 4,9 kg waarvan 3,1 kg aan droge spiermassa. De prestaties tijdens cardio op bijvoorbeeld een loopband gingen na het gebruik van het middel Deca Durabolin aanmerkelijk vooruit. Wanneer je dus een goed bulk kuur wil nemen doe je er goed aan Deca Durabolin te kopen.

Waar koop je Deca Durabolin

Het middel Deca Durabolin is verkrijgbaar bij een aantal bekende fabrikanten. Je mag dan bijvoorbeeld denken al Primus Ray Laboratories, Iron Genetics, Alpha Pharma en British Dragon. Wanneer je Deca Durabolin bij een vertrouwd adres koopt weet je zeker dat het middel niet vervuild en dus van goede kwaliteit is.

Nadelige bijwerkingen Deca Durabolin

Het spreekt voor zich dat het middel Deca Durabolin ook een aantal negatieve bijwerkingen heeft. Je mag dan bijvoorbeeld denken aan waterretentie, maar ook aan gynecomastie, prostaathypertrofie, acne, erectiestoornissen, vermindering van libido, hoge bloeddruk, afname van goede cholesterol, kans op hartaandoeningen, krimpen van testikels en bij het gebruik door vrouwen; blijvende lichte lichamelijke vermannelijking.