Snel een lager gewicht met Clenbuterol

Het middel Clenbuterol is geen anabole steroïde. Het is een middel dat wordt gebruikt om snel gewicht te verliezen omdat het krachtige vetverbrandende eigenschappen heeft.

Het middel is een beta 2 adrenerge agonist. Het middel wordt dan ook vaak gebruikt in de sportwereld door bodybuilders, voetballers, zwemmers en wielrenners omdat het anabolische en katabolische effecten heeft en daarnaast zorgt voor een hoge vetverbranding. Clenbuterol zal de spiergroei bevorderen omdat het de afbraak van spiereiwit afremt. Het middel reduceert vet in je spieren door middel van verhoogde lichaamstemperatuur en een snelle afbraak van vetmassa, om zodoende voor een maximale droogheid te zorgen. Het middel Clenbuterol zorgt voor een versnelling van je metabolisme waardoor je lichaam meer energie gaat verbruiken en meer vet gaat verbranden. Het middel Clenbuterol is daarom heel krachtig wanneer je snel wil afvallen en tegelijkertijd spiermassa wil opbouwen.

Snel strak met Clenbuterol

Een kuur met clenbuterol zorgt ervoor dat vet razendsnel verdwijnt en dat je huid daarnaast weer mooi strak wordt getrokken. De meest gebruikte kuur op basis van clenbuterol is de Clenbyterol only kuur. Deze kuur neem je dan 2 weken in, dan 2 weken niet, en dan weer 2 weken. Dan stop je. Op de dagen waarop je clenbuterol gebruikt neem je niet meer dan 40 mcg per keer. Je neemt Clenbuterol bij voorkeur in de ochtend in, maar liever niet meer na 16:00 uur. Het middel Clenbuterol stimuleert het centrale zenuwstelsel en werkt vergelijkbaar met adrenaline. Het effect van clenbuterol is te vergelijken met efedrine wat je vroeger in stackers aantrof.

Wanneer en waar koop je clenbuterol

Je koopt dus clenbuterol om snel vet te verbranden. Naast vetverbranding zorgt het middel clenbuterol ook voor spieropbouw. Om maximaal van de effecten van clenbuterol te profiteren is het belangrijk dat je het dieet wat je volgt hierop aanpast. Het zal een dieet moeten zijn dat bestaat uit weinig vet, complexe koolhydraten en hoogwaardige proteïnen. Pas wanneer je dieet helemaal in orde is kan je clenbuterol kopen en aan een clenbuterol kuur gaan denken. Voor het middel clenbuterol zijn een aantal bekende leveranciers. Je mag dan denken aan bijvoorbeeld British Dragon, Primus Ray Laboratories, Euro Pharmaceutical en Iron Genetics.

Meer energie en minder vet door Clenbuterol

Het middel clenbuterol wordt dus gebruikt door topsporters en bodybuilders. Afvallen met het middel gaat heel snel omdat de vetmassa in je lichaam in verhoogd tempo wordt afgebroken omdat je dus meer calorieën verbrandt. Het middel clenbuterol maakt bovendien het ademen makkelijker; hierdoor circuleert het bloed beter door je lichaam. Door Clenbuterol krijgt je lichaam een energieboost en het middel maakt je enorm sterk. Hierdoor is het ook juist zo populair bij duursporters zoals bijvoorbeeld wielrenners. Wanneer je een middel als Clenbuterol wil kopen doe je dat bij betrouwbare leveranciers zoals de bovengenoemde firma’s. Het middel Clenbuterol heeft een halfwaardetijd van 35 uur. Wanneer je het middel dagelijks gebruikt moet je dus begrijpen dat de eerste pil nog niet helemaal is uitgewerkt wanneer je de tweede inneemt. Dat is de reden waarom je het middel dus twee weken wel, en daarna twee weken niet gebruikt.

Bijwerkingen van Clenbuterol

Houd er ook bij het gebruik van het middel Clenbuterol rekening mee dat er bijwerkingen zullen zijn. Bekende bijwerkingen zijn onder andere dat je een hogere hartslag zult hebben, dat je spieren zullen trillen en dat je meer zal zweten dan normaliter. Denk er bovendien aan dat je extreem alert zal zijn en dat je hyper actief kan zijn. Wanneer je lichaam echter gewend is aan het gebruik van Clenbuterol zullen deze factoren verdwijnen. Verdere negatieve bijwerkingen van Clenbuterol zijn onder andere dat het middel levertoxisch is. Het wordt dus opgeslagen in de lever, maar niet afgebroken. Daarnaast zal het middel waarschijnlijk voor hoofdpijn en duizeligheid zorgen.

Clenbuterol, een paardenmiddel

Handig om te weten is dat het middel clenbuterol verkrijgbaar is in Nederland als geneesmiddel voor paarden. Het wordt namelijk gebruikt voor paarden met ernstige astmatische aandoeningen. Het middel is een bronchodilatator. Het heeft bij paarden een slijmoplossende functie. Het gebruik van Clenbuterol is dus met recht een paardenmiddel.