Boldenone

Boldenone is ook wel bekend als boldenon. Het is een heel populaire anabole steroïde bij bodybuilders.

Het wordt ook wel aangeboden onder de namen Equipose, Ganabol, Ultragan, Undecylenate of Equigan. Het is een injecteerbare anabole steroïde die betreffende het resultaat en het effect op Nandrolone lijkt. Boldenone is echter populairder omdat de kans op oestrogeen vorming, oftewel borstvergroting, aanzienlijk kleiner is. Daarbij is Boldenone Equipose heel populair bij vrouwelijke atleten en vrouwelijke bodybuilders. Dit is omdat de kans op vermannelijking heel klein is.

Groeiexplosie door Boldenone

De werking van Boldenone is driedubbel, om de spiermassa te vergroten. Stikstofrijke eiwitten worden vastgehouden door het middel en de afgifte van het groeihormoon aan het lichaam wordt vergroot. Daarbij zorgt Boldenone voor een groeiexplosie van de androgeen receptoren. Het middel Boldenone is heel geschikt voor een bulk kuur omdat het middel het hongergevoel stimuleert. Daardoor ga je dus meer eten. Boldenone is bovendien een heel gewild middel om droog te trainen oftewel te cutten doordat het de aanmaak van het EPO hormoon stimuleert. Het EPO hormoon zorgt ervoor dat er meer rode bloedlichaampjes in het bloed komen. Hierdoor krijgt een uithoudingsvermogen een flinke boost. Daardoor wordt het ook weer interessant voor duursporters. Omdat Boldenon de eetlust stimuleert is het effect het grootst om te gebruiken in een bulkkuur. Je kan gerust Boldenon bestellen bij een betrouwbare leverancier als je grote toename in spiermassa wil. Wanneer je bestelt bij een betrouwbare leverancier ben je verzekerd van de beste kwaliteit.

Bekende en betrouwbare leveranciers van Boldenone

De beste kwaliteit Boldenone koop je onder andere bij de volgende webwinkels; Primus Ray Laboratories, Alpha Pharma, Iron Genetics en British Dragon. Dit zijn leveranciers die gespecialiseerd zijn in de levering en productie van anabole steroïden. Je kunt de gewenste middelen online bestellen.

Het effect en neven effect van Boldenone

Boldenone/Equipose zorgt er – net zoals andere anabole steroïden – voor dat er een aanzienlijke opbouw van spiermassa plaatsvindt door verhoging van de stikstofretentie en het bevorderen van de eiwitsynthese in de spieren. Het grootste effect van Boldenone ten opzichte van andere vergelijkbare anabole steroïden zoals Nandrolon is het neven effect dat het je eetlust vergroot waardoor het de eiwitsynthese positief beïnvloedt, wat weer de oorzaak is voor goede resultaten ten opzichte van de snelle opbouw van veel spiermassa. Het middel Boldenone heeft dan ook duidelijk een heel sterke anabole werking.

Boldenone stacken of cutten voor meer resultaat

Vele sporters, en dus niet alleen bodybuilders en krachtsporters maar ook andere atleten, hebben geconcludeerd dat Boldenon de ideale steroïde is om te gebruiken. Het middel Boldenon is extreem effectief om de productie van zuurstofrijke rode bloedlichaampjes te verhogen om zodoende maximaal te kunnen trainen voor een langere periode voordat er melkzuur in je lichaam wordt opgebouwd. Het middel Boldenon is voor bodybuilders heel nuttig om de vasculariteit te maximaliseren wanneer het niet gebruikt wordt om te cutten met bijvoorbeeld Primobolan of Winstrol, dan is het goed om te stacken met spiermassa verhogende anabole steroïden zoals Anadrol of Testosteron, gecombineerd met een hogere dosis Boldenon voor een maximale opbouw van spiermassa met een drastische vasculariteit.

Het gebruik van Boldenone/Equipose

Wanneer je de juiste dosis van 400 tot 600 mg Boldenone per week aanhoudt zijn er niet veel negatieve oestrogene kanten aan het middel bekend. Wanneer je het middel te lang gebruikt, of wanneer je een te hoge dosering gebruikt kan er een lichte mate van androgene bijwerkingen ontstaan. Boldenone is een undecylenaat ester. Daarom hoeft het slechts eens per week te worden geïnjecteerd. Het blijft maanden werkzaam in je lichaam. Voor een maximaal effect kan je ook frontloaden, dus de eerste twee weken een hoge dosering van 600 tot 800 miligram en dan voor de resterende weken een normale dosis van 300 tot 400 miligram per week om een goede afgifte te bereiken en een snel en duidelijk merkbaar effect te behalen.

Nadelige bijwerkingen van Boldenone

Wanneer je het middel Boldenone gebruikt zal je uiteraard ook rekening moeten houden met een aantal negatieve bijwerkingen. Zo zullen tijdens het gebruik je testikels tijdelijk krimpen. Ook kunnen er tijdelijk erectiestoornissen optreden. Er kan een toename zijn in lichaamsbeharing. In sommige gevallen kan acne of een vette huid optreden. Je bloeddruk zal hoger zijn door het gebruik van Boldenone. Houd daarnaast nog rekening met gynaecomastie en een verhoogde eetlust.