HOE KOOP IK EEN BETROUWBARE ANABOLEN KUUR

IN DE HUIDIGE TOPSPORT DRAAIT HET ER ECHT NIET ALLEEN MAAR OM DAT JE EEN STRAK TRAININGSSCHEMA VOLGT. OOK VOEDINGSRICHTLIJNEN ZIJN HEEL BELANGRIJK, MAAR NIET ALLESBEPALEND VOOR HET RESULTAAT.

Het resultaat bij bodybuilding wat iedere bodybuilder voor ogen heeft mag dan ook duidelijk zijn; een goed strak afgetraind lichaam, met grote spiermassa’s op de juiste plekken zodat jij genoeg kracht kan genereren om je sport uit te oefenen. Het draait bij bodybuilding om de uiterlijke resultaten. Grote spiermassa’s, extreem goed uithoudingsvermogen, en geweldige contouren. Het is mede om die reden dat de meeste bodybuilders de resultaten van hun training een extra boost willen geven. Dit doen ze door het gebruik van een kuur met anabole steroïden. Dit is een methode die heel regelmatig voorkomt, en die al sinds jaren uit het ondergrondse circuit is gehaald. Daar waar het voorheen een publiek geheim was dat atleten anabole steroïden gebruiken is het tegenwoordig heel gebruikelijk dat sporters hun lichaam een handje helpen.

Zomaar ergens online kopen of toch kwaliteit
Wanneer je anabole steroïden gaat kopen zal je ontdekken dat er heel veel aanbieders zijn. Je kan anabole steroïden kopen van kleine ondergrondse laboratoria die snel uit zijn op veel financieel gewin. Van de markt van anabolen steroïden pikken ze graag hun graantje mee. Wat je dan zal ontdekken is dat de producten vaak van inferieure kwaliteit zijn. Ze lijken hun werking goed te doen; je krijgt opeens enorm veel energie en je hebt het gevoel dat je de hele wereld aan kan. Toch bemerk je dan wanneer je een tijdje bezig bent met je anabolen kuur dat de resultaten uitblijven. Je blijkt een goedkope kwaliteit anabolen steroïden te hebben gekocht die in veel gevallen helemaal geen anabolen bevat maar enkel producten zoals pure coffeïne. Niet alleen heb je een miskoop gedaan, maar je brengt ook je lichamelijke gezondheid ernstig in gevaar op die manier. Het handigste is om anabolen te kopen van een betrouwbare leverancier. Die vind je snel genoeg. Vraag om je heen aan je kennissen in de sportschool of aan collega’s om je heen. Zij zullen doorgaans ook ervaring hebben met de aanschaf van anabolen steroïden en die ervaring zullen ze maar wat graag met jou willen delen.

Wanneer je dan bij een professioneel laboratorium bent terechtgekomen zal je ook nog moeten opletten dat het geen obscuur klein laboratorium is wat hun minderwaardige producten onder de naam van een grote kwalitatief hoogstaande leverancier op de markt brengt. Dit valt doorgaans snel genoeg te ontdekken. De meeste anabolen leveranciers hebben een controle systeem waaraan je snel genoeg kan zien, via een krascode op de ampullen of via een serienummer op de verpakking, of je ook echt met een product te maken hebt dat van hun kant afkomstig is.

Neem geen risico’s met je lichaam
De nummer één reden waarom veel bodybuilders toch afzien van het volgen van een kuur van anabole steroïden is de vrees voor hun gezondheid. Je injecteert immers een chemische verbinding in je lichaam. Doorgaans is die stof gebaseerd op testosteron. Een stof die bij alle mannen vanzelfsprekend al in hun lichaam aanwezig is. Echter, je kan ook nog extra testosteron injecteren of slikken waardoor de resultaten van deze lichaamseigen stof zullen worden vergroot. Je zal inderdaad grotere spiermassa krijgen. Je zal meer uithoudingsvermogen krijgen en je zal ook een toename aan energie krijgen.

Er zitten echter aan anabolen ook een aantal bijwerkingen die je niet zomaar moet uitvlakken. Wanneer je van die grote extra dosissen anabolen steroïden in je lichaam gaat injecteren zal dit zijn uitwerking op je verdere fysieke gesteldheid hebben. De meeste anabolen hebben de eigenschap dat ze zich opslaan in je lever, ze zijn dus levertoxisch. Daarnaast zal de natuurlijke productie van testosteron in je lichaam afnemen doordat je het zelf in grote mate extra injecteert. De plek waar je lichaam testosteron produceert- je testikels- zal daardoor in afmeting afnemen tijdens de inname van anabole steroïden. Bovendien zal je te allen tijden moeten controleren dat je bloeddruk wel in orde blijft. Je zal dus altijd bij een kuur met anabolen een goede begeleiding nodig hebben. Een arts die jouw gezondheidssituatie overziet zal erop toezien dat de balans tussen voordelen en nadelen goed blijft.