Anapolon, sterk spul

Anapolon is ook wel bekend als Oxymetholone of Anadrol.

Het is een synthetische anabole steroïden en hij is bestemd voor het snel ontwikkelen van spieren. Het is de snelst werkende anabole steroïden die er te koop is. Over de hele wereld staat Anapolon bij atleten en bodybuilders bekend omdat het zo enorm snel spiermassa kweekt. Daarbij bevordert het in zeer korte tijd gewicht. Je ziet al effect wanneer je Anapolon een a twee weken gebruikt. Het is daardoor een zeer effectieve en relatief goedkope anabole steroïden.

Anapolon, veel gebruikt door sporters

Naast testosteron en dianabol is Anapolon de meest sterke anabole steroïde die er te koop is. Het is daarom enorm populair bij atleten en bodybuilders. Het effect van Anapolon in de winst van spiermassa is zo enorm dat het mogelijk is om er 5 tot 6 kilo in twee weken mee aan te komen. Het androgene effect is gemiddeld tot laag in combinatie met de anabole werking, en het geeft een explosieve groei in je spiermassa die je kan behalen met het gebruik van Oxymetholone. Gebruikers van het middel Anapolon hebben profijt van de extra bescherming die aan de gewrichten wordt geboden waardoor ze extra zwaar kunnen trainen.

Een Anapolon kuur

Oxymetholone is zeer geschikt aan het begin van een kuur met langer werkende anabole steroïden zoals Deca. Oxymetholone heeft geen invloed op de androgene receptoren, dus het concureert niet in combinatie met het gebruik van andere anabole steroïden die gericht zijn op de opbouw van snel en veel spiermassa en uithoudingsvermogen.

Een Anapolon kuur zal heel strikt en van korte duur moeten zijn als je hem gaat gebruiken. Oxymetholone is een zeer sterk werkende anabole steroïde wanneer je snel grote spiermassa’s gaat opbouwen. Daarbij is het een middel waarbij de gebruiker veel risico’s loopt. Het middel is schadelijk voor de lever, zoals wel vaak het geval is bij anabole steroïden die oraal worden ingenomen.
Wanneer je Oxymetholon gebruikt is dat op zich niet schadelijker voor de lever dan andere sterke anabole steroïden, maar doordat de dosering hoger ligt is er een veelvoud van het risico hierbij.

Nadelige bijwerkingen van Anapolon

Een van de nadelige bijwerkingen van Anapolon is dat het middel vocht vasthoudt (waterretentie). Dit nadeel heeft echter ook weer voordelen want het vocht smeert je gewrichten waardoor je op een pijnloze en comfortabele methode extreem zwaar kan trainen. Bij het gebruik van Oxymetholone mag je als regel aanhouden; 1 a 1,2 mg per kilo aan lichaamsgewicht gebruiken. Vanwege de levertoxische eigenschap van Oxymetholone, Anapolon of Anadrol is het raadzaam om niet meer dan 1 – 2 tabletten van 50 mg per dag te gebruiken en dit niet langer dan 6 weken achter elkaar, met een uiterste maximum van 150 mg per dag voor 2 a 3 weken.

Wat is precies de werking van Anapolon

Anapolon is een zeer sterke anabool. Je kan in een paar weken een gewichtstoename van 6 kilo aankomen. Dit zal niet alleen spiermassa zijn, maar ook voor een deel vocht en vet. Je houdt veel vocht vast door het gebruik van Anapolon, waardoor er veel voedingsstoffen in je spieren en gewrichten terecht komen. Het voordeel hiervan is dat je zeer zwaar kan trainen. Anapolon is 17AA gemodificeerd om niet afgebroken te kunnen worden in je lever. Het is daardoor levertoxischer en giftiger dan andere anabole steroïden.

Let op bij het gebruik van Anapolon; Anapolon, Anadrol en Oxymetholone zijn de snelste spiermassabouwers doordat deze middelen zeer levertoxisch zijn. Ze zijn daardoor niet geschikt voor beginnende sporters.

Bijwerkingen bij het gebruik van Anapolon

Anapolon heeft een aantal negatieve bijwerkingen, denk hierbij aan prostaathypertrofie, acne, hoge bloeddruk, toename van lichaamshaar, afname van hoofdhaar, mogelijke gynecomastie, krimpen van de testikels en mogelijke erectiestoornissen.